Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

PATIENTENS SIDE

Farveprøve til porcelænskrone eller -bro

Når patienten bliver henvist til os fra tandlægen, tager vi i første omgang en farveprøve til den pågældende porcelænskrone eller -bro.


I den forbindelse tager vi en snak med patienten om udformningen og eventuelle ønsker diskuteres.

​Vi sætter stor pris på den tætte dialog med patient og tandlæge.

Tæt dialog sikrer dig en unik løsning - som er guld værd

​Dette tager normalt omkring 5-10 min. Næste gang patienten kommer til os, har vi fremstillet en næsten færdig porcelænskrone eller -bro, som vi prøver på patienten.


Ligeledes tjekkes porcelænkronens eller -broens farve i munden.

Porcelænskrone eller -bro bliver "bagt" færdig og patienten bringer det med ud til tandlægen til cementering.​

​Patienten skal regne med at tilbringe 1-2 timer i vores selskab alt efter arbejdets omfang.​

Reparationer​

Med en henvisning fra tandlægen, kan vi udføre akutte små akryl reparationer på proteser samme dag, som patienten ankommer med problemet.​

Enten har Tandlægen kontaktet os og aftalt nærmere, eller patienten har - efter aftale med tandlægen - selv taget kontakt.


Det tager typisk et par timer - afleveringstidspunktet aftales altid ved indlevering. ventetiden kan tilbringes i vores hyggelige venteværelse.


Eventuel korrektion kan, hvis tandlægen ønsker det, foretages på klinikken af vores erfarne medarbejdere.

Vi har parkering bagved bygningen mod betaling.

Gode råd om protesehygiejne:

​Proteser skal børstes to gange dagligt for at fjerne bakteriebelægninger.

Vi anbefaler at rense protesen under rindende vand med en protesebørste eller en neglebørste(kun til dette formål) med stive hår. Børst alle protesens flader grundigt rene. Bøjler skal også børstes helt rene, da der ellers kan komme huller hvor bøjlen støtter på tanden. Protesen skylles efter med vand. Hvis det er nødvendigt kan man bruge lidt opvaskemiddel. HUSK AT SKYLLE PROTESEN GRUNDIGT. Fyld evt. lidt vand i vasken, så går protesen ikke i stykker, hvis man taber den.

Munden og protesen skal skylles grundigt efter hvert måltid for at fjerne madrester som altid vil sætte sig på - og under - protesen. Fjernes madresterne ikke, omdannes de af bakterier i munden til belægninger (plak). Belægningerne kan evt. give tandkødsbetændelse og huller i evt. resttænder eller betændelse under protesen med f.eks. svampeinfektioner. Dårlig mundhygiejne kan resultere i sygdom.

Om natten er det bedst for munden at hvile. Tag derfor protesen ud. Nogle mennesker er kede af at sove helt uden tænder og tager kun undermundsprotesen ud for at skåne gummerne.

Gode råd om ekstra rengøring af proteser

Proteser trænger ofte til en ekstra rengøring. Farvestoffer fra mad og drikke kan sætte sig på protesen og kalk fra spyttet, kan sætte sig som tandsten. Misfarvede proteser lægges i blød natten over i protese rens. Der findes mange forskellige produkter, fås på apoteket og i førende supermarkeder.

Protesen børstes og skylles grundigt efterfølgende. Tandsten kan man fjerne ved at lægge protesen i et glas med ½ vand og ½ klar husholdningseddike natten over. Tandstenen bliver blød og kan skrabes af med træ- eller plastikpind. Undgå at skrabe med noget som ridser protesen.

Åbningstider​ fra 4.maj 2020

Mandag

8.00 – 16:00​

Tirsdag

8.00 – 16:00

​Onsdag

8.00 – 16:00

Torsdag

8.00 – 16:00

Fredag

8.00 – 15:30

Skriv til os

 
 
 


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Strandboulevarden 89, 3.
​2100 København Ø

(Vi har elevator)

​CVR: 28297971

Kontakt

☎ Tlf.: 33 93 20 20

✉ E-mail: jh@jhdental.dk

Følg os 

Patienten

​De fleste akutte reparationer på proteser kan vi udføre på vores dentallaboratorium samme dag, som patienten ankommer med problemet.

Se om patientforløbet under patientens side, hvor du kan læse meget mere.

Medlem af: