Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

OM JH DENTAL LABORATORIET APS

JH Dental har i over 40 år fremstillet en lang række produkter af høj kvalitet. Hvad enten du skal have en protese, en MK-krone, implantat-krone, en stor implantat-bro eller noget helt andet, finder vi sammen den rigtige løsning. Vores team af højt kvalificerede og loyale medarbejdere, gør det muligt for os, at tilbyde patienter og tandlæger det bedste i æstetik og funktionalitet.

Vi sidder inde med stor viden og kompetence i både fast og aftagelig protetik og medarbejderne har den rette uddannelse, når det gælder tandtekniske løsninger. Dette gør os i stand til at være behjælpelig med råd og vejledning, så vi i tæt dialog med tandlæge og patient kan finde frem til det helt rigtige for den enkelte patient.

Laboratoriet er i konstant udvikling og en løbende ajourføring af ny teknologi og viden indenfor tandteknisk arbejde, sikrer et optimalt resultat af det endelige produkt.

​JH Dental sætter en ære i at levere godt dansk håndværk til vores kunder og vi er medlem af Danske Dental Laboratorier.

Laboratoriet anvender kun anerkendte underleverandører og originalprodukter.

Åbningstider​ fra 4.maj 2020

Mandag

8.00 – 16:00​

Tirsdag

8.00 – 16:00

​Onsdag

8.00 – 16:00

Torsdag

8.00 – 16:00

Fredag

8.00 – 15:30

Skriv til os

 
 
 


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Strandboulevarden 89, 3.
​2100 København Ø

(Vi har elevator)

​CVR: 28297971

Kontakt

☎ Tlf.: 33 93 20 20

✉ E-mail: jh@jhdental.dk

Følg os 

Patienten

​De fleste akutte reparationer på proteser kan vi udføre på vores dentallaboratorium samme dag, som patienten ankommer med problemet.

Se om patientforløbet under patientens side, hvor du kan læse meget mere.

Medlem af: